اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی قالب پاورپوینت 80 اسلاید |
![]() |
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2155 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 80 |
اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
مطالعات قبل از اجرای طرح
انواع فرانشیز یا کسب امتیاز
مطالعات محل اجرای طرح
مطالعات خصوصیات ساختمانی یک واحد صنایع خوراکی
محاسبه تعداد ماشین آلات
بویلرها
الگوی جریان مواد ( نحوه ی استقرار ماشین آلات، Material Flow
نقاله ها
و ............